Vastgoedstyling

Een potentiële woningkoper ‘shopt’ op Funda. Met letterlijk een muisklik gaat hij door naar de volgende woning. Een eerste indruk is de beste. Misschien kiest hij jouw woning wel als favoriet in zijn top 5.

Mijn opdracht is duidelijk: Ervoor zorgen dat jouw woning in die top komt!
Want: geen kijker… geen koper.

Wil jij het maximale verkoopresultaat van je huis of staat je huis al een tijdje te koop? Tijd voor aanpakken met resultaat samen met De Langenbrinck Vastgoedstyling. Jolanda is gecertificeerd vastgoedstyliste. Zij kijkt naar het vastgoed en let op alle focuspunten. Met haar advies kan je zelf al veel doen.

Ze loopt samen met je door de woning en tuin en per vertrek adviseert zij wat er nog nodig is. Alles overzichtelijk in een lijst, waarmee je zelf aan de slag gaat! Uiteraard helpt zij met de puntjes op de i zetten zodat jouw woning optimaal in the picture staat!

Het kan ook zijn dat de belangstelling voor jouw huis tegenvalt en jouw makelaar een (flinke) prijsverlaging adviseert. MAAR….
heb je nog eens kritisch naar de presentatie van jouw woning gekeken?
– komt de sfeer van jouw woning optimaal tot zijn recht?
– straalt het geheel licht en ruimte, maar ook huiselijkheid uit?
– laat de fotoreportage al deze elementen goed zien?
Zomaar een aantal vragen die je helpen nog eens kritisch naar jouw woningpresentatie te kijken.
Zijn er vragen met ‘nee’ beantwoord? Het is niet te laat om dit aan te pakken! Een prijsverlaging kan altijd nog!

Werkwijze vastgoedstyling

  1. Kennismaking & adviesgesprek. Samen gaan jullie de woning door. Wat is er nodig om jouw woning verkoopklaar te maken? Wat kan jij zelf al doen? Denk hierbij aan opruimen, schoonmaken of een muur schilderen.
  2. Plan voor aankleding en styling. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw meubels en accessoires. Aan te vullen met accessoires, die Jolanda speciaal voor jouw huis aanschaft. Deze accessoires worden jouw eigendom en blijven in de woning tijdens de bezichtigingen.